Հայկական լավաշը աշխարհի 50 լավագույն հացերի թվում երկրորդն է:
Հայկական լավաշը աշխարհի 50 լավագույն հացերի թվում երկրորդն է. CNN
«Գերմանական Վեսթֆալիայում 24 ժամվա ընթացքում հացթուխները մի քանի հաց են թխում, իսկ հայկական լավաշը թոնիրում հասունանում է ընդամենը 30 վայրկյանի ընթացքոմ, չնայած դրան, լավաշ պատրաստելու համար մեծ վարպետություն է պետք: Լավաշ թխելու համար պետք է ընկերների օգնությունը, դա ևս շատ բան է նշանակում: Եթե ձեր հայ սկեսուրը ձեզ մոտենա լավաշով, չզարմանաք: Նորապսակներին առաջինը լավաշ են տալիս, դա խորհրդանշում է առատություն և բարեկեցություն»,- գրել է հոդվածի հեղինակը: